Vad händer i släkten

Vad händer i släkten

Blanca La Fuente Löwhagen är född

Nyheter om släktenPosted by Börje Löwhagen 2012-06-09 17:36

Gren Abel har fått tillökning.

Den 5 juni föddes Blanca till världen. Hon vägde 3.2 kilo hade runda kinder och var mörkhårig. Lyckliga föräldrar är Patricia La Fuente Martinez och Fredrik Löwhagen.

Tillökning i gren Ivar!

Nyheter om släktenPosted by Börje Löwhagen 2012-05-29 16:46

Det har hänt stora saker i Oslo. Björn Löwhagen och Amanda Rognstad fick en flicka på 4,2 kilo den 11 maj. Ebba och Sigurd fick ett efterlängtat syskon. Och Ulf och Barbro blev farfar och farmor igen. Släkten gratulerar!

Ingegerd på Löfhagen 80 år

Nyheter om släktenPosted by Börje Löwhagen 2012-03-06 10:09

Många uppvaktade Ingegerd Löwhagen på 80-årsdagen

Vår kära Ingegerd på släktgården Löfhagen fyllde 80 år den 28 februari. Kalasen avlöste varandra. Firandet pågick i dagarna tre. Familjen, släkten, grannar och vänner - alla var på plats. Blommor och andra presenter överlämnades. Gästerna trakterades av Ingegerds goda mat och hembakade kaffebröd. En födelsedag att minnas med andra ord!

Släktföreningen uppvaktade Ingegerd med blommor och ett Löwhagogram som syns på bilden ovan.Åldermannens julhälsning

HälsningarPosted by Börje Löwhagen 2011-12-19 23:35

Om några dagar är det julafton. I år säger väderprognoserna att vi i mellersta och södra Sverige ska få en jul utan snötäcke. Hoppas prognosmakarna har fel. Visst är det så att den rätta julstämningen lättare infinner sig när landskapet är snöklätt?

Julen är gemenskapens högtid. Vi firar tillsammans inom familjer och släkt. Jag hoppas att alla i vår stora Löwhagensläkt får uppleva en trevlig och skön jul- och nyårshelg.

Det är bara några månader sedan vi möttes till släktmöte i Vetlanda. Vi var många, vädret var bra och vi hade det trevligt tillsammans. Vid mötet delade vi ut en förteckning med adresser och telefonnummer till alla i släkten. Du som inte var där kan få en förteckning överskickad om du hör av dig. Jag hoppas att vi håller kontakt med varandra i släkten även mellan våra släktmöten. Vår släkt finns över hela landet. Låt oss vara goda ambassadörer och ta kontakt med varandra när vi är på resa. Jag är övertygad om att ett besök från släkten alltid röner uppskattning och uppskattas av både den gästande och den som gästas.

God Jul och ett Gott Nytt År tillönskar jag er alla i släkten Löwhagen!

Lars-Rune Lingmerth

TILLÖKNING INOM GREN FRITZ!

Nyheter om släktenPosted by Börje Löwhagen 2011-11-13 13:52

GREN FRITZ HAR FÅTT TILLÖKNING

Den 10 november 2011 föddes Agatha Löwhagen.

Stolta föräldrar är Lovisa och Christian Löwhagen och stolta morföräldrar är Gun och Gunnar Löwhagen alla boende i Göteborg.

SUCCÈ FÖR SLÄKTMÖTET!

Nyheter om släktenPosted by Börje Löwhagen 2011-09-05 21:26

Här har du alla 127 deltagare i släktmötet 2011 på en och samma bild. Vi återkommer på hemsidan inom kort med ett kåseri om vad som hände under lördagen och söndagen och vilka som var där. Efterhand ska vi också skapa ett fotoalbum med bilder från de trevliga dagarna. Du som är med i Släkten Löwhagens Fan Club på Facebook kan där få mer information.

På återseende!

Stuga ledig till släktmötet!

HälsningarPosted by Börje Löwhagen 2011-08-29 15:11

Christina och Anders Elander erbjuder någon i släkten att låna deras gäststuga

i Holsbybrunn vid släktmötet 3-4 september. Stugan har fyra bäddar, kylskåp och kokmöjligheter.

Ring Christina på 0383-50020 om du är intresserad eller mejla

christina.elander@telia.com

SLÄKTMÖTESNYTT!

Nyheter om släktenPosted by Börje Löwhagen 2011-04-04 21:28

Släkten Löwhagen ses på Njudunggymnasiet i Vetlanda den 3 september

Nu vet var vi ska ha Släkten Löwhagens möte lördagen den 3 september 2011. Vi har bokat matsalen och en del andra utrymmen på Njudungsgymnasiet i Vetlanda. Gymnasiet ligger på Norrvägen. Det är lätt att ta sig dit och det finns gott med p-platser. Matsalen är luftig och har goda utrymmen även om vi blir upp mot 200 personer. Vi kommer att kunna erbjuda de minsta egna aktiviteter i anslutning till matsalen.

Lördagen kommer att inledas med stämma i släktföreningen innan själva släktmötet tar sin början. Under släktmötet äter vi lunch, där släktföreningen bjuder på ostkaka med de traditionella tillbehören. Nyheter om släkten kommer att presenteras, bl a rön från den senaste släktforskningen. Vi bjuder på underhållning och givetvis ska det finnas riklig tid för att umgås släktingar emellan. På söndag den 4 september arrangeras en bussresa i släktens fotspår.

Det kommer att komma ut en inbjudan via grenkontaktmännen under maj som vi vill ha svar på i god tid före midsommar. Vi arrangörer ser fram emot att träffa er den 3-4 september!

Ha en skön vår!

Lars-Rune Lingmerth Gunnar Löwhagen Börje Löwhagen

Next »